lørdag den 6. november 2010

Tilbygningen

En lille opdatering af tilbygningen. Det går støt og roligt derudaf. 1 salen tager form. Der er 2 lag gips og isolering på det meste allerede og der er sat skillevægge op. Selve trappeopgangen mangler at få gips men det er tæt på.


Trappemanden kommer i løbet af ugen og tager de sidste mål før han begynder at snedkerere. Så er det jeg skal tage stilling til hvordan den skal se ud. Gemalen er taget 5 uger til Angola så jeg har frit slag. Det er næsten helt skræmmende.

På onsdag kommer der folk fra tyskland og pudser huset udvendigt. Der kommer 1 centimeter puds på.
Torsdag starter spartelfirmaet med at spartle og filte de 334 m2 væg og loft indvendigt. Tænk sig om ca 2 uger kan jeg male. Derefter kommer turen til indvendige døre og gulve.
Gad vide om det hele står færdig i år.

1 kommentar:

  1. Det er godt nok lidt af et projekt, som I er i gang med, men jeg tro det bliver godt, når I engang er færdig. Ja, det er lidt skræmmende, når man lige pludselig selv skal tage en beslutning, særlig når man plejer at være to om det. Men på den anden side, så kan man jo få det som man vil. Er det i arbejds øjemed, at gemalen er af sted? Det bliver nogle hårde uger for dig Vibe med børn, dyr, job og byggerod, men det skal du nok klare. Glæder mig til at se det færdige resultat, så tag mange billeder ikk?. Om det står færdigt i år, det bliver spændende, for der kommer altid noget uforudset, når man ikke venter det. Vi fik skiftet vinduer i det meste af huset for et pr måneder siden, men skæbnen ville, at de store skydedører i havestuen, viste sig at være målt forkert op (firmaet). Ventetid yderligere ti uger. Surt! Det værste er bare, at hele huset roder, og man kan ikke rigtig komme til at gøre ordentligt rent. De sidste vunduer skulle komme i løbet af de næste 14 dage, sså mon ikke, at det snart får en ende...

    SvarSlet