søndag den 5. december 2010

En lille opdatering af tilbygningen. Jeg har ikke været for god til at blogge i den senere tid er ved at drukne i malerarbejde.
Det går godt fremad med det hele. Er blevet færdig med malerarbejdet på 1 salen og godt igang med underetagen. Når jeg bliver færdig skal der lægges klinker, trægulve, vindueskarme og isættes døre. Trappen til førstesalen er under produktion og sættes op efter nytår. Eller det vil sige når jeg får malet den også.


De to børneværelser på 1 salen.Det nye indgangsparti.

Badeværelse.


Bryggers med plads til bord under vinduet og et højskabe på begge sider.

2 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at se hvordan Jeres projekt skrider frem.
  Vi har netop fået skiftet de sidste skydedøre i havestuen. Da de skulle sætte den sidste dør i, tog vinden fat i sektionen og døren gik i en million stykker. Op kom døren med plexiglas, så nu kan vi bare ventet til sidst i januar, før vi får en ny skydedør i. Så har hele vinduesprojektet også kun taget 30 uger på grund af forskellige fejl og uheld. Ja, man tør jo næsten ikke, at håbe på, at de så bliver færdige til januar med glasset. Derefter skal der cedertræ på gavlen over døren. Det bliver flot rigtig flot, når de engang bliver helt færdig.
  Jeg håber for jer, at I kan nå så langt, at I kan holde jul uden for meget byggerod omkring jer.

  De varmeste tanker
  Madam Bæk

  SvarSlet
 2. Tak ja det er så fedt at det skrider fremad. Er dog ved at være så træt af at male. Kæmper en brav kamp for at male de rum der skal klinker i da mureren kommer på mandag.
  30 uger sagde du 30 uger, der skulle rulle nogle hoveder. Det er da bare for meget, og så et vindstød for at trække pinen ud. Håber det bliver drøn-lækkert.
  Vores nye døre i mellemgangen er nu heller ikke imponerende. Der kommer en makker fra producenten og kigger på dem. Jeg er i hvert fald ikke tilfreds.

  SvarSlet