lørdag den 30. oktober 2010

Idag har vi ryddet op i haven og skuret. Vi endte med at køre væk med et gigantisk bjerg af affald. Det er så dejligt at slippe af med. Alle georgine toppene er væk sammen med alle nedfaldsæblerne. Desuden fik vi omsider ryddet ud i skuret hvor vi for 5 år siden proppede det gamle køkken ind i.
Helt ærlig hvorfor smed vi det ikke ud med det samme. Nå nu er det væk.
Børnehaven er blevet klargjort for vinter, mangler bare en fiberdug.
Der er hvid solhat, lavendel, buskbom, aftenstjerne, stokroser violfrøstjerne, akeleje og meget andet til udplantning i foråret.

1 kommentar:

  1. Kære Vibe.
    Åh jeg kender kun alt for godt til det med at gemme over. Vi har hele sommeren haft arvemøbler stående i carporten, fordi gemalen ikke kunne finde ud af, hvad han ville med dem. Vi havde ikke plads til det her i huset. Så er man i tvivl, så ud med det med det samme ;-)

    Hvem der bare havde et sådan lager planter til rådighed. Er det planter, som du selv har sået?? Jeg er vild med hvide og lysegule stauder. Og sjovt nok har jeg faktisk næsten ingen. Har en hvid scabiose og hvid sommer anemone. Jeg skal have mit bed nede ved drivhuset lagt om til foråret, så må jeg have gjort noget ved det. Dog får jeg mit lille 4 meter høje træ hjem i næste uge. Det skal give skygge til en del af mine hostaer. Jeg glæder mig, som et lille barn.

    SvarSlet