mandag den 5. oktober 2015

Langt om længe

Kender i det, følelsen af tilfredshed når man endelig har taget sig sammen til at få lavet noget som man har tænkt på i årevis. Bare en simpel lille ting som ikke engang tog en dag at lave men det har været længe undervejs. Det drejer sig om belægningen omkring bagdøren til værkstedet.
Der ligger i forvejen en stor møllesten og den skal ingen vegne.


Problemområdet var området ved siden af stenen hvor det var besværligt at slå græs og der så altid lidt sjusket ud. Ind til naboens stenbunke og udvælge de bedste flade sten og så ellers lege puslespil.
Faktisk en rigtig hyggelig beskæftigelse.
Er meget glad for resultatet og håber at det er nemt at holde pænt. Det bliver ihvertfald nemmere at slå græsplænen. Dejlig dag.


6 kommentarer:

 1. Hej Vibe.Det er altid dejligt at få lavet de små ting i haven........................og det ser bare godt ud.Har du lagt dem i alm. grus ?
  Jeg har selv planer om en lille sti med pigsten.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 2. Det er du sluppet godt fra. Pigsten er også på vores ønskeliste, når vi engang får masser af tid.

  SvarSlet
 3. Hej Vibe, jeg er ny herinde på din blog men har da skyndt mig at føje dig på min blogliste :o) det ser hammer godt ud med de pigsten. Det bliver noget nemmere at slå græs.
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Tak piger, hvor er i søde, og tak for Linda følger også din blog med glæde.

  SvarSlet
 5. Mage små opgaver tager også tid, langt sammen. Men det er den samme varme følelse hver gang det afsluttes, stort som småt. Så fik vi også klaret den ting, eller forbedret dette. Der er evigt arbejde, men også arbejdsglæde ved sådan et gammelt hus og have. Flot ser det og man slipper for mudrede sko.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet