onsdag den 3. juni 2015

Lige et kik ind i mit drivhus. Har været lidt sent ude med at sætte planter ud, men nu er det hele kommet igang så mon ikke der kommer noget at høste. 


Hvad angår blomster så er det lige nu hornviolerne der er det kønneste, kan ikke få nok af dem. Fjerner ofte frøkapsler og afblomstrede hoveder for at holde dem igang. Inden længe vælter de nok men så klipper jeg dem ned og håber på endnu en blomstring. De får ofte gødning i vandet.
Den anden blomst jeg har i drivhuset er Tagetes Vanilla. Er ny for mig men jeg kan så godt lide den kolde gule farve så mon ikke det bliver godt når de kommer i blomst.


Tomater har jeg tre sorter af i år. To almindelige og en Cherrysort. De er ikke så store endnu men der skal nok blive gang i den.
Agurker har jeg ikke så meget held med i drivhuset, men der har dog sneget sig en baby agurk ind. Nu må vi se.


Har prøvet noget nyt i år. Sorte billige spande med huller i bunden og en underskål. Måske ikke så kønt men nemt og billigt, så må vi se hvordan det går.
Der er sat auberginer og snackpeber. Stadig ikke særlig store planter men de ser ud til at have det fint.
Vi har fjernet sengen fra drivhuset, den så sød ud men blev ikke brugt. Til gengæld er der nu kommet en flyder derud hvor man kan ligge sig tilbage og tage et lille hvil.


Det er hårdt sådan at blive forstyrret midt i middags søvnen.
Bare et lille kik, håber vi ses på fredag i Kolding.

6 kommentarer:

 1. Sikke et vidunderligt sted i har, kan se du har fået godt og flot styr på haven. Er jeres Orangeri/ drivhus sat i forbindelse med huset. Et dejligt stort sted hvor der er plads til alle ( også dyrerne ) ;-) kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, kan slet ikke lade være med gardening.
   Drivhuset er ikke i forbindelse med huset, syntes ikke rigtig det var muligt, havde mange overvejelser som jeg kan se I også har haft.
   Det er stort at få drivhus, dejligt.

   Slet
 2. Hej Vibe.
  Der er godt nok blevet dejligt i jeres orangeri!
  Hilsen Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte, ville gerne have haft et som dit med muret sokkel men kunne få et større til prisen hvis vi ikke murede. Specielløsninger er tit dyrere med mindre man kan lave det hele selv. Du har ihvertfald også et skønt drivhus.

   Slet
 3. Hej Vivi.Dejligt at du viser lidt inde fra dit drivhus.
  Og der ser bare rigtig skønt ud derinde........................og lidt har du da fået sat.Jeg har også lidt problemer med mine agurkeplanter............synes de falder sammen.
  Tagetes Vanilla sår jeg hvert år..........................har lige sat min udenfor.
  Jeg glæder mig da til at hilse på dig i Kolding.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette. Ja hvad er der dog med de agurker, skal vi synge for dem eller hvad.
   Glæder mig til at lære Vanilla at kende, tror jeg bliver glad for den, syntes dog den har haft tendenser til at blive lidt lang i stilken.
   Ses om et par dage.

   Slet