tirsdag den 10. april 2012


Forleden var jeg i Netto og købe mig et lille bord eller er det en bænk...vides ikke. I hvert fald kostede den kun 70 kroner hvilket jeg syntes er et røverkøb. Drømmer om at få mig et gammeldags gasbord af metal og med kakler men de er ret dyre så jeg er glad for mit lille bord.


Nu er det blevet pyntet med lidt dims og blomster og når nu vejret ikke giver mig lyst til at arbejde i haven kan jeg da sidde og nyde mit lille arrangement.


Karla gider heller ikke i haven i dag og har sovet hele formiddagen.

16 kommentarer:

 1. Bænken er da bare fin, ligner en rigtig gammel vaskebænk...og så så billig! Heldige dig:-)

  SvarSlet
 2. Det var bestemt et kup - jeg har selv lige begået et i netto også - et rundt zink-bakke-bord til 149,- - LIGE sådan et jeg manglede :-D
  Netto er en ganske god butik at finde havetilbehør i synes jeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha rund zink bakke bord det var også lige noget for mig, man kan ikke få nok.

   Slet
 3. Sådan en bænk købte jeg også i Netto. Men det var for en måneds tid siden, da de kostede 149,-. Det var nu også en god pris, men 50,- er da helt vildt :-)
  Indtil videre står min herinde i stuen foran vinduet med forspirede Dahlia, men den skal selvfølgelig ud i haven, når forårstrængselen er overstået for i år.
  Det er et rigtigt sødt arrangement du har lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må have været heldig at få den til halv pris. Der kan man bare se. Tror vi bliver meget glade for vores lille bord.

   Slet
 4. hej Vibe.et rigtig røverkup med den bænk,og rigtig fint pyntet.Jeg har også en lille bænk ved døren som jeg pynter efter årstiden.du kan se den på min nye blog(mit lille gods)Jeg har tilmeldt mig som fast læser hos dig,da jeg godt kan lide din stil:V/H jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Har været på besøg hos dig det ser dejligt ud. Du er god til at arrangere må jeg sige. Smiler

   Slet
 5. hvor ser det godt ud med din bænk og blomster:) Anne Gine

  SvarSlet
 6. Fornuftigt af Karla at sove hele dagen, det har mine hunde også gjort. Fin bænk :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt med de hunde, nogle dage kan hun være så sløv at jeg bliver helt nervøs for hende andre dage er hun ved at eksplodere af energi. Men sådan er jeg jo nok også selv.

   Slet
 7. Det var da en super godt køb. Sødt ser det også ud. Jeg kunne godt have tage Karla i poten og lagt med ved siden af hende, for jeg har også været lidt til en side i dag....men jeg var nu en tur i haven og blev våd og kold...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dog træls for dig, håber det er vendt. Vi skal have noget varme så hjælper det.

   Slet
 8. Det var da et godt køb.
  Elsker at komme i Netto. De har tit nogle fine ting til en fornuftig pris.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er et par gode køb ind imellem, det er det sted jeg handler mest. Er også så heldig at have et rabatkort gennem min mands arbejde der giver 6 procent i rabat. lidt har også ret.

   Slet