lørdag den 16. juli 2011


Så har jeg forsøgt mig lidt med at klippe ligusteren som der står bag roserne. Nok ikke lige super lige, men det ser alligevel ret godt ud. I havde ret med at den skulle klippes. Tak venner.
Der går et par år inden hækken står helt skarpt så jeg må jo bare huske at være over den.


 Ellers så går tiden jo men lille Karla Prut. Hun har krudt i røven og er meget sjov. Vil rigtig gerne hjælpe til i haven men er ikke speciel god til det. 
I formiddags forsøgte jeg at grave jordbær op til deling men måtte droppe det indtil hendes lur da der var jordbær planter i hele haven. Bandit. 


5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud, det du har lavet :-)
  Klip/studs du den hæk et par gange om året, så den rigtig kan forgrene sig de rigtige steder, så skal den nok blive helt rigtig inden for en overskuelig årrække.
  Det bedste er, at du allerede nu kan glæde dig over den :-))

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud med den klippede hæk - så er der en roligere baggrund til dine skønne roser :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det godt ud med den klippede hæk. Det er utroligt en forskel det gør.
  Jeg kan ikke lade være med at smile ved tanken om din frække lille hvalp :-) De er så dejlige, men måske er det meget godt at de ikke bliver ved med at være små og frække.

  SvarSlet
 4. Det pyntede med hækken.

  Det er ikke nemt med havearbejde og en lille skøn terrorist på samme tid. Glæd dig til at hun får skiftet tænder (psykisk modenhed), og dermed bliver mere motiveret for indlæring. Når du kan begynde, at træne med hende, så bliver kombinationen hund og have meget lettere. Nyd nu først, at hun er en skøn lille hvalp.

  Knus.

  SvarSlet
 5. Tak for det kære havevenner, kan godt se at det var det rette at gøre. I løbet af et par sæsoner skal det nok blive godt.
  I går lå jeg på knæ foran roserne og fik klippet salvien ned. Så kommer de med en blomstring mere om 2-3 uger. Skønt. Elsker den smukke salvie.

  SvarSlet