fredag den 8. juli 2011


 Hold da op hvor jeg nyder mit rosenbed i år. Nu da det har fået et par år på bagen er det virkeligt blevet godt. Hjertetræerne har fået lidt størrelse på og der er ikke noget bart jord imellem planterne. Så bortset fra at fjerne afblomstrede roser, klippe salvien og vande lidt er der ikke meget jeg skal gøre.
Det er så til gengæld også nu at jeg kan se om der er noget der skulle have været anderledes. Noget jeg savner er lidt struktur og fast form i bedet, det er blevet lidt meget vildt. Kunne evt. klippe lidt på den bredbladet liguster som står hele vejen ned på bagsiden af bedet. Det kunne være det ville se godt ud med en mere ren og formfast baggrund. Ideer modtages med kyshånd.
Det går ellers bare derudaf her i det lille hjem. Vores lille nye hund Karla holder os fast beskæftiget. Hun er sjov og fræk og accepterer ikke hvis vi ligger alt for meget på den lade side.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror, det kunne være rigtig fint med en stram hæk, bag det lidt vilde bed :-)

  SvarSlet
 2. Det vil helt klar pynte, hvis hækken blev klippet stramt. Dengang jeg havde mit rosenbed havde jeg en kant rundt omkring hele bedet med salvie. Den kan jeg se du har nogle stykker af. Men en kant med ensartede eller blandede planter er jo en smagsag.

  Ha' en dejlig dag ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes dit bed er rigtig fint, og din idé med at klippe ligusterhækken i stramme former lyder helt rigtig.

  SvarSlet