onsdag den 8. juni 2011Personligt har jeg altid gået efter ubehandlet teaktræ der har fået en flot grå glød. På den store terrasse ved indgangen har vi et bord med 6 stole til og en bænk, alt i gråt teaktræ. Ser så dejligt naturligt ud syntes jeg.
Efter tilbygningen er kommet til er der blevet en perfekt plads til en terrasse i morgensolen. Nu er det så at jeg går og overvejer hvilke møbler der skal til.
Kunne selvfølgeligt vælge teak igen men syntes egentligt det kunne være rart med lidt afveksling. Det er ikke sådan at det haster med at købe noget, jeg har god tid. Regner med først at lave terrassen til næste år.
Det er dog rart at vide hvad jeg vil gå efter allerede nu da der så er god tid til at finde evt. tilbudsvarer. Det er jo altid fedt og så bliver min mand så glad.

Er blevet meget glad for det grå slidte flet den senere tid. I jysk fandt jeg disse stole som jeg er ret vild med, og til små 1400 kroner pr. styk kunne det såmænd være meget værre. Lad os nu se måske dukker der noget endnu bedre op inden terrassen er lavet.Hvilke havemøbler sværger I til.

5 kommentarer:

 1. Ja! Gå for disse! Eller noe lignende:o) Er ikke den slitte grå flett bare skjønt? Jeg ønsker meg det selv:o)

  Ha en fin Torsdag!
  Knus, Helene

  SvarSlet
 2. Hej Vibe.

  De er da for skønne de kurvemøbler, dem kan jeg sagtens se for mig at de vil passe flot til jeres smukke hus.

  Hvis jeg havde råd, så skulle jeg forære mig selv et sæt havemøbler + bænk fra www.norupdesign.dk, de vil passe perfekt til vores gamle hus,hvilket for mig er meget vigtigt.

  Nyd din dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå du er faldet for disse stole. Det er noget i den stil jeg også er på kig efter. Jeg vil dog også helst have tingene til en god pris ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er nok til det mest holdbare teaktræ. Sidste efterår købte vi et teakbord med 8 stole til i stål og teak. desuden købte vi en solvogn. Derudover har vi et par gamlebænke i teak, som stammer fra færgerne Kong Frederik og Prinsesse Elisabeth. Særlig bænken fra kongen er der mange der er vilde med ;-)

  Selvom jeg er til teak, så kan jeg også rigtig godt lide kurvemøblerne. Vi skal have nye møbler til vores østterrasse, men det bliver tidligst til efteråret, hvor man ofte kan få dem til en god pris.

  Knus - K

  P.s. Hvordan går det med lille Karla??

  SvarSlet
 5. Det er mye å velge i så det er ikke lett :-)
  Ha ei fin helg,klem.

  SvarSlet