søndag den 5. juni 2011

Et lille hul i hækken


Hvor ser det hele dog meget bedre ud når det er klædt i grønt. Er smuttet over til naboen for at snuppe et par billeder af huset i morgensolen.Da vi lavede tilbygningen lånte vi et lille stykke jord af vores søde bondenabo til en midlertidig indkørsel. Glæder mig enormt meget til at sætte bøgehæk  senere på året. Tror jeg skal gå efter nogle store planter, kan næsten ikke vente, Hvis vi kan nå det skal det gamle stuehus til venstre også have en omgang maling. Nu må vi se hvor meget vi kan nå, der er også en del fliser at lægge.
Fortsat god søndag til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Det ser godt ud hod jer, og du har ganske ret i, at det hele tager sig endnu bedre ud sådan en dejlig sommermorgen :-)

  I må allerede have lavet en frygtelig masse på jeres hus og grund, så i når som end nok også resten, hvis ikke i år, så næste år :-)

  SvarSlet
 2. Kære Vibe,

  Det ser bare godt ud med huset. Spændende hvor meget du når, nå først I får hvalpen (Berta?)hjem. Jeg ved, at mange planer er gået i vasken på grund af terroristen:-)

  Ha' en dejlig varm og solrig dag:-)

  SvarSlet
 3. Hvor et dejlig hus du har!! Ser meget godt ut hos dig!

  Knus, Helene

  SvarSlet
 4. Hei igjen! Takk for alle de hyggelige kommentarer hos meg:o) Hyggelig å se at jeg er på blogglisten din, men jeg kan ikke finne deg på min følgeliste...Der er jo selvfølgelig helt frivilligt;o)

  Håper solen skinner I Danmark! Her er det regn idag, men godt og varmt!

  Knus, Helene

  SvarSlet