tirsdag den 8. februar 2011

Ja efter at være kørt træt i at male fodpaneler har jeg omdirigeret min energi til møbler.
Er gået i gang med at male et lille skab og en kommode til min datter. Jeg skal også have lavet nogle nye hylder og beklæde hylderne med tapet. Mit eneste problem er at jeg hader at save med rundsav, tror jeg vil overfalde min arme nabo og lokke ham til at styre saven. Meget kan jeg men elektriske save er ikke lige min favorit.
Skabet havde oprindeligt en låge men den har fået fugt og måtte skrottes. Mon ikke det bliver meget sødt alligevel. Snupper et billede imorgen så jeg kan lave et før og efter indlæg.Prøv forresten lige at se denne lille smukke sag. Elsker Akelejer med disse lange horn. Jeg har bestilt et brev med frø fra et tysk firma. Nu må vi se om det går at få den i gang eller om den i det hele taget kan leve i vores klima.

2 kommentarer:

  1. I min have er de gammeldags kortsporede akeleje vulgaris langlivede - men jeg synes at jeg mister de langsporede efter 2-3 år. Er måske lidt sarte overfor min lerjord ? Jeg må sørge for at lave nye frøplanter klar hvert år fremover så der er erstatningsplanter klar.
    Jeg er ligesom dig blevet rigtig glad for de langsporede. De er nemme at få i gang fra frø.

    SvarSlet
  2. Godt at høre at de langsporede er nemme at få i gang, jeg har aldrig prøvet dem før. Ærgeligt at høre du ikke har held med at holde dem kørende. Så må jeg lære af din erfaring med at tage frø fra dem så de ikke forsvinder.
    Hyggeligt at møde dig for øvrigt. Det her bloggeri kan man blive helt afhængig af, det er rart at møde nye mennesker. Kigger lige ind til dig.

    SvarSlet