torsdag den 26. marts 2015

Kampen mod hundene.

Nu jeg har to hunde er der opstået det problem at når de leger sammen i haven så overser de totalt hvad der er bede og hvad der er græs. De løber igennem bedene og mine planter får tæsk. Det er kun om foråret at det er et problem da de sarte skud ikke kan holde til det. Når bedene først er groet godt til så løber de udenom. Har idag forsøgt mig med hasselgrene stukket i jorden og formet til buer. Om det virker vil de næste par dage vise, ellers må jeg prøve noget andet.
Håber ikke grenene slå rødder før jeg ikke har brug for dem mere. Tror I de gør det.?


6 kommentarer:

 1. Hej Vibe
  Jeg har selv problemet med to hunde i haven og de drønet også rundt for fulde drøn når de leger. Min mand har lavet højbede i træ til mig så på den måde bliver de nødt til at løbe udenom. Vi har dog en stort rhododendronbed men det ved de godt er forbudt område ;)
  Mht om hasselgrenene slå rødder, så kommer det nok an på om de er friske eller tørre. Men hvis de slår rødder tror jeg ikke de er så svære at få op. Det er en smart idé
  Vh Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja højbede er også gode, desværre tror mine hunde det er gravekasser bygget kun til dem. Hasselgrenene ser dog ud til at virke, de løber pænt udenom.

   Slet
 2. Hvor er det et dejligt hus du har dig. Spændende med jeres projekt hus & have. Jeg må vist melde mig som fast læsere...god Påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt Grethe i lige måde.

   Slet
 3. Orv en smart idé med de grene! Har selv en hund, der tonser gennem bedene og det her er da en flot og nem måde at holde den ude, hvis det virker. Gjorde det det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker så fint, de løber pænt udenom, havde et par smutter de første par dage men nu har de ikke været i bedene i ugevis. Dejligt.

   Slet