tirsdag den 28. august 2012


Efter en mindre blogpause fra min side er jeg klar og tændt på at komme i gang igen. Jeg har i mellemtiden fulgt med i jeres blogs og nyt dem i fulde drag. Lover at blive bedre til at kommentere.


Lige en lille opdatering. Har nydt haven min hele sommeren. Der er blevet luget og slappet.

Min kære mand har malet vores hus og sikke en forskel, det friskede op.


Er personlig helt tosset med høstanemoner. Denne hvide står ved indgangen til vores hus og ser i disse dage aller skønnest ud.


Endnu en af mine ynglinge, skærmliljer. De blå står i gårdhaven og lyser op foran husmurene. De hvide står i køkkenhaven med det grønne fra det levende hegn som baggrund.

  Limelight hortensierne er så dejligt lige nu hvor den lyser op i skyggen.De hvide bede har haft deres første sommer og de skal under kærlig behandling inden vinter. Planter skal flyttes rundt og enkelte skal fjernes og nye skal tilføjes. De bliver endnu bedre næste år.


Det store bed er ved at få fylde. Det består mest af buske såsom bærmisper, kejserbuske, dronningebuske, duftsneboller og ligende. Jorden er meget mager da der tidligere stod bygninger her men det hjælper på det. Det helt store frodige staudebed bliver det nok aldrig.Dejligt at være tilbage på bloggen og undskyld mig nu skal jeg ud og kommentere......

11 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage!
  Sikke dejligt der er i haven hos dig. Et nymalet hus er også skønt. Kender godt det med blogpause, men mon ikke vi alle kommer igangigen, når haven bliver efterårstræt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo haven har nok krævet manges fulde opmærksomhed. Nu kan jeg igen.

   Slet
 2. hej Vibe.Ja! jeg siger også velkommen tilbage.Dejlige billeder fra din have.Og så et nymalet hus-det er da dejligt.
  Er selv igang med at anlægge nye bede-skal nok vise dem når vi når så langt.Hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at få malet, smiler jævnligt til huset. Glæder mig til at se dine bede.

   Slet
 3. Har nydt billederne fra din dejlige have :-)

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig delikat (elsker det ord) ud med de hvide høstanemoner til jeres nymalede hus.
  Jeg skal også blive bedre til at kommentere, så jeg starter med dig :)

  SvarSlet
 5. Åh ja det med at kommentere, det kan godt pine mig lidt også, men så en gang imellem har jeg tid til at blog-surfe amok, og så får jeg da lagt en hilsen hist og her - og nu en hos dig, jeg vil straks tilmelde mig som fast læser. Det ser hyggeligt ud hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og hyggeligt at møde dig.

   Slet
 6. Kære Vibe, også jeg er lidt flov over manglende kommentarer. Mon ikke de bliver lidt bedre nu, hvor den mørke tid banker på døren?

  Knus og hils familien.

  SvarSlet