tirsdag den 21. februar 2012


Så skete det sørme igen i år. Jeg er vist kommet til at så alt for mange planter. Det er ikke sådan når øjnene ikke kan få nok når jeg surfer på nettet.


Der er forskellige slags storkenæb, stjerneskærm, hornvioler, lodden løvefod og en hel del andet.Tænk lige hvis det kommer alt sammen så bliver der godt nok trængsel når de først skal have potter.
Det er dog så hyggeligt ville ikke være foruden. Hvordan går det mon derude med Jeres såninger.

10 kommentarer:

 1. Spændende :)
  Igår startede jeg også med at så i de fine hjemmelavede avispotter. Jeg kan dog ikke have så mange derhjemme, så de fleste frø må vente lidt endnu indtil jeg kan så dem nede i kolonihaven og opbevare dem i drivhuset.
  Og ja det er rigtig svært at sige nej til frø på nettet :))

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald ikke stærk nok til at begrænse mig. Gid jeg dog havde et drivhus som dig, en skønne dag....

   Slet
 2. Hahaha, jeg ved lige hvad du mener. Det kan være noget så svært ( for ikke at sige, nærmest umuligt) at begrænse sig ;) Har det samme tilbagevendene "problem" Og jeg ville heller ikke være foruden!
  Jeg er kun startet på noget af sortimentet i år, og der er allerede trængsel, hahahaha

  Skønt , så skønt :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skræmmende at tænke på at de også skal pottes op en dag.

   Slet
 3. Dejlig trængsel!!! Håber selv, at jeg skal så lidt i weekenden. Rosenslynger bliver vist det første. Et impulskøb, for frøene var faktisk dyre, i hvert fald da jeg opdagede, at der kun var 5 i en pose.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rosenslynger, kendte dem ikke men nu er de googlet. Meget smukke må jeg sige.

   Slet
 4. Hvor har du været flittig.
  Jeg er ikke rigtig kommet i gang endnu, bortset fra mine artiskokker, som nu allerede skal omplantes. Jeg har tænkt mig at så chili i dag, og så ellers vente til næste uge med det helt store såprogram :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har nok været lidt tidligt ude men tror et par af dem skal ud og have lidt kulde. Må se om det går. Artiskokker skal jeg også prøve engang.

   Slet
 5. Du har vel nok været flittig. Held og lykke med det hele.
  Jeg har slet ikke købt nogen frø. Jeg skal for første gang forsøge at så frø og det fra mine egne planter, men jeg venter nu med at så til engang først i marts måned.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke styre mig. held og lykke med dit så arbejde.

   Slet