mandag den 26. september 2011

Så skal der dælme lægges nogle løg. Nu er jeg nået så langt at jeg har fået plantet alt hvad jeg ejer af stauder med hvide blomster i de 2 nye hvide bede. Den kommende sæson vil vise hvad der mangler. Der vil uden tvivl være bar jord men så må jeg finde noget spændende.
En god haveblog veninde deler af sine græsser til foråret, så der må jeg holde mig til.
Desuden skal der indkøbes 3 nordens oliven. Har været på planteskole i dag men nærigheden kom over mig da de næsten kostede 600 kroner stykket. Godt nok så var de meget store, omkring 170 cm ved podningsstedet meeen.
Tilbage til forårsløg. Har været en tur omkring Bilka og har købt en kasse med 5 typer lyse/hvide løg anbefalet af hr Dalby. 250 kroner.

Derudover ville jeg gerne have allium mount everest og hvide perlehyacinter. Startede med at kigge i lavprisvare butikker. Et løg Allium for 30 kroner, i guder. Heller ikke de danske internetudbydere kunne gøre det meget bedre.
Endte med at bestille fra et Hollansk firma hvor jeg fik 25 løg Mount Everest og 15 løg af en hvid påskelilje til 450 kroner. Dejligt, kan ikke vente.

Rose of May

Mount Everest

4 kommentarer:

 1. God arbejdslyst min ven. Jeg tror nu også, at der kan blive andet end græsser :-)

  SvarSlet
 2. jamen dog... du går jo helt grassat !!! stakkels tegnebogen og din mand ;)

  SvarSlet
 3. Det lyder til at blive alletiders smukke hvide bede :-) Puha ja, 3 nordens oliven, det bliver dyrt. Jeg har ikke engang taget mig sammen til at købe bare et endnu. Men jeg har heller ikke helt en plads klar. Måske finder vi et godt tilbud ;-)
  Ja, Mount Everest er meget dyre. Mit ene løg har efterhånden delt sig til 3. Det har taget 5 år :-D Så tålmodighed er en dyd.

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, at du takkede nej til bare 1 nordens oliven, når det kostede så meget. Men Planteskolerne skal jo også leve.
  Jeg synes at det er meget dyrt at gå på Planteskoler, derfor har jeg lavet et lille bytte og udsalgstykke med nogle af de få planter, som vi har i haven. De skal jo alligevel aves, så de ikke overtager det hele, og samtidig er det jo morsomt at møde andre haveinteresserede og på den måde få nyt til haven.

  SvarSlet