mandag den 22. august 2011

Så kom tiden hvor gode gamle Sofus måtte forlade os. Den senere tid var han blevet meget meget slidt og træt. Vi kunne se at han af og til havde ondt og han fik smertestillende piller. Der var ingen vej udenom og vi måtte i sidste uge have ham aflivet hos dyrlægen. Sikke en tudedag for den lille familie og vi savner ham meget. Dyrlægen sagde han kunne mærke en stor knude i Sofus mave så der var ikke noget at gøre. Sofus blev 12 ½ år og han har været en dejlig hund, vores første barn. Tak Sofus fut.


 


Det er nu godt vi har lille Karla til at sætte liv i kludene, og det er hun temmelig god til. Hun elsker vasketøj, græstørv, grene, blade og mange andre ting. Noget bliver slæbt ind andet bliver slæbt ud. Hun er et stort arbejde men vi er alle meget glade for hende.

7 kommentarer:

 1. Årh, det er bare en stor sorg at sige evigt farvel til et kært kæledyr.
  Men nu er Sofus fri af smerter og leger glad på de evige jagtmarker - det var den største gave I kunne give ham, sådan som tingenes tilstand var.
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Den slags gør altid ondt, men kun fordi det har været så godt. Vi sørger, når vi mister nogen, der har gjort vores liv bedre, så der er jo et positivt element i sorgen; at man har haft nogen, der har kunne forbedre éns liv er jo faktisk noget at værdsætte.

  Som Suzanne Brøgger skrev:
  Sorgen skal skrives i vand
  og glæden i sten.

  SvarSlet
 3. Åh nej!! Mine tanker fløj straks tilbage til 14 marts, hvor vi måtte sige farvel til Namba. Det gør så ubeskriveligt ondt, men samtidig har man det godt med sig selv, når man ved, at vejen ikke kan blive længere. Man siger farvel af kærlighed til en tro følgesvend gennem mange år. Det skal I huske på. Man glemmer dem ikke, men man bliver til gengæld holdt til nuet med en lille terrorist (læst Karla) i huset. Godt at I fik hende. Jeg glæder mig meget til, at hilse på hende og jer.

  Knus og mange varme og medfølende tanker. K

  SvarSlet
 4. Det gør ondt, at miste en man holder af, og man holder af sit kæledyr. Men nu har han fået fred og er smertefri. I kunne ikke have gjort andet.
  Godt at I har Karla.
  Mange hilsner Ina
  http://annasplads.dk

  SvarSlet
 5. Det gør mig ondt for jer. Men jeg giver Madam Bæk ret i alt hvad hun siger. Vi måtte også af med vores lille Lucky den 19. marts i år. Han blev 13½.
  Vi har heldigvis også Frostie på 4 år til at holde os igang.
  Og vi er nået til det punkt nu, hvor vi kan tænke på ham uden at få tårer i øjnene.
  Mange varme tanker herfra :-)

  SvarSlet
 6. Det er trist den dagen en må ta den siste turen til dyrlegen.Var der for ca 1 mnd.siden med Lady,hun ble 11 år,og nu har vi en ny hund som er 6 år.
  Klem.

  SvarSlet
 7. altid bittert når man mister et kæledyr :(

  SvarSlet