søndag den 3. oktober 2010

Mit køkken
Da vi købte huset for 5 år siden bestod køkkenet af et lille kammer på 3,75 x 3 meter. Inventaret var intet værd og der var ikke plads til et spisebord. I forlængelse med køkkenet lå et kammer mere på samme størrelse.
Vi var ikke længe om at slå rummene sammen og har nu et dejligt køkken alrum. Elementerne er fra kvik, hvide med profiler. Bordpladen er mahogni. Jeg er blevet lidt træt af den mørke farve og går og pønser på at lysne den. Skal lige forske lidt i om det kan lade sig gøre.
Gulvene valgte vi ikke at koncentrere os om i første omgang, der blev bare klasket et billigt laminat på. På et tidspunkt skal de have en omgang. Men først tilbygningen.


Jeg har en lidt rodet smag. Nogen gange kan jeg godt lide noget meget stilrent og klassisk men for det meste er jeg pladder romantisk når jeg vælger ting til indretningen. Det sker også at jeg falder for noget virkeligt mærkeligt som mange andre ville bruge i en hadegave.
En af disse ting er mit elskede kukur. Jeg syntes det er så lækkert og jeg nyder det hver dag. Nu har jeg haft det i omkring 1 år og jeg elsker når fuglen kommer ud og pipper.2 kommentarer:

 1. Jeg synes det er et fantastisk kukur du har. Kan du huske hvor du har købt det - og findes det mon stadig?

  Hilsen
  Lene

  SvarSlet
 2. Tak lene det var pænt af dig. Endelig opbakning omkring kukuret fra en der er over 8 år.
  Kig under bolia.dk - boligtilbehør - dekoration.
  Jeg købte det i butikken i Odense men den er vist lukket i mellemtiden.
  Hej fra Vibe

  SvarSlet