søndag den 26. maj 2013

Er lige kommet hjem efter 5 dage i Wien til en frodig og lettere tilgroet have. Til dem der ikke har været i Wien så kan det varmt anbefales.
Der er noget for alle, smukke bygninger, venlige mennesker, musik og et hav af oplevelser. 



Som i kan se så har de styr på det der med springvand men de er også ret gode til at smække et orangeri sammen. Dette hører til Slottet Hofburg hvor der også ligger den spanske rideskole.


Fandt et lille tårn hvor vi kunne nyde udsigten. Godt man ikke lider af højdeskræk, 252 meter, og tænk sig der var mulighed for bungee jump.


Slottet Schonbrun var også en skøn oplevelse, især det Zoo der ligger i samme park skabt af Kejserindens mand så han havde en hobby. Det er det ældste af slagsen i verden.




Ude godt men hjemme bedst. Haven har godt nok haft travlt på 5 dage, men der er jo også kommet en del regn.






lørdag den 18. maj 2013

Sikke nogle herlige havedage der har været den sidste tid. Som altid bruger jeg al min tid i haven så hjemmet gror til i skidt og møg.
De første akelejer er sprunget ud. Kender ikke navnet men sød er den da.


Kærmindesøster Jack Frost må det være. Den er ny i haven med skal helt sikkert blive.


Duftende snebolle blomstrer helt vanvittigt i år. Skønt.


Den lille troldel har få blomster. Den er så sød og fin desværre vokser den så langsomt men den kommer stille og roligt.


De to klatrehortensier jeg satte for vel nok 5-6 år siden har aldrig blomstret ret meget. Dog ser det ud til at de er i vældigt humør i år og der er rigtig mange knopper.


Elsker det lille hængende hjertetræ der er ved at få lidt fylde. Desværre står det i et bed jeg ikke har luget i lang tid men det er der jo råd for. God havedag.


mandag den 6. maj 2013

Lige et par billeder fra en dejlig dag i haven sammen med Karla. Vi har plantet sommerblomster og spillet bold. Så er der lidt for os begge.

Primulaen blomstrer som en vild i år. Ikke at jeg skal klage, den ser dejlig ud. Bare den nu kan holde til det, det lille skind.

Hun er så dejlig at have med i haven hende Karla. Aldrig klager hun og vil ind, bare vi er sammen.



                                         Bare et lille stemningsbillede, det er da kønt ikk'. 
                                                                 Ses vi i Kolding.?

torsdag den 2. maj 2013

Så er plænen tromlet og gødet.
Køn er den ikke på nuværende tidspunkt, sneen har efterladt mange spor. Nu håber jeg på lunt vejr inden længe så den kan komme godt igang.