torsdag den 26. juli 2012

Som lovet et par billeder fr a min søsters dejlige sted i Lugano Schweiz. Vi havde en dejlig ferie og jeg må sige hvis jeg nogensinde skal være udlandsdansker så ville jeg vælge et sted som Schweiz. Mild og kort vinter, sommer med 30 grader og den dejlige italienske stemning. Der er kun 20 min til den italienske grænse hvor alt er superbilligt ift Schweiz. Dejligt sted.

 






















mandag den 23. juli 2012

Så er vi hjemvendt fra ferie i Lugano Schweiz hos min søster og hendes familie. Sikke en dejlig ferie med skøn varme, swimmingpool, motorbåd og masser af restaurantbesøg. En af dagene må jeg se at få lavet et indlæg fra hendes have. Selvom vi kun var væk en uge så kunne vi nærmest lave hø da vi slog græsset. Frem med riven kone.




Jeg har fået et nyt kamera her i ferien. Det er dog både godt og skidt. Skønt med nyt legetøj men et stort arbejde at sætte sig ind i.
Hvis der er nogle der er nysgerrige så er det et Leica X1.


Prøv lige at se hvad det kan. Dette nærbillede har jeg skåret ud af det ovenover. Er 100 % amatør men det ser da meget godt ud gør det ikke. I får lige et mere.


Det bliver fedt at kunne tage et godt nærbillede i ny og næ. Skal nok lade være med at overdrive.







onsdag den 4. juli 2012

Har I nogensinde set lignende. Om den er smuk eller ej kan diskuteres, men den skiller sig i hvert fald ud.


Valmuen er på størrelse med en næve og rund som en bold. Den er skrigende lyserød og vældig god til at selvså sig selv. For et par år siden var vi en tur på Ærø hvor den stod i et eng område ved stranden. Min søn tog frø med hjem og den overtog gerne hele min have hvis den fik lyst. Hos os er det Williams valmue og den hører til her på grund af historien.

Karla har i dag været til hundetrimmer for første gang. Hvor er hun blevet fin, hun ligner en lille hvalp igen.
Det var et spændende eventyr for hende men sandelig også hårdt. Efter en lur på 2 timer var hun dog klar til at indtage haven på ny, meget lettere.

søndag den 1. juli 2012

Sådan lidt fra oven. Køkkenhaven, det vil sige de to højbede set fra 1 salen


Tak for alle de gode ideer til gårdhaven. Vender selvfølgeligt tilbage med resultatet.