tirsdag den 8. februar 2011

Ja efter at være kørt træt i at male fodpaneler har jeg omdirigeret min energi til møbler.
Er gået i gang med at male et lille skab og en kommode til min datter. Jeg skal også have lavet nogle nye hylder og beklæde hylderne med tapet. Mit eneste problem er at jeg hader at save med rundsav, tror jeg vil overfalde min arme nabo og lokke ham til at styre saven. Meget kan jeg men elektriske save er ikke lige min favorit.
Skabet havde oprindeligt en låge men den har fået fugt og måtte skrottes. Mon ikke det bliver meget sødt alligevel. Snupper et billede imorgen så jeg kan lave et før og efter indlæg.



Prøv forresten lige at se denne lille smukke sag. Elsker Akelejer med disse lange horn. Jeg har bestilt et brev med frø fra et tysk firma. Nu må vi se om det går at få den i gang eller om den i det hele taget kan leve i vores klima.

søndag den 6. februar 2011


Så er jeg så småt begyndt at flytte ind i tilbygningen. Det vil sige i de 2 første rum. Mellemgangen er helt færdig og har fået et lille bord jeg havde på loftet. Knager har vi ikke fået op så en gammel vaskebænk er midlertidig til overtøj. Dronning Ingrid pelargonierne er kommet i forårshumør efter at have stået i et køligt vindue hele vinteren.



Den gamle entre der fører ind til det som jo inden længe er et gæstetoilet er også færdig. Knager og spejl mangler at komme op men det er sørme blevet godt.



Vores bryggers er lige knap færdig. Der mangler at blive monteret vask og underskabe. Da jeg dog ikke engang har bestilt det endnu så.... er jeg selv ude om det. Det gamle blå skab fra køkkenet er dog kommet på plads. Nu må tiden vise sig om det er der det hører hjemme.